Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eindeweeksborrel

Eindeweeksborrel

In een protestants dorp als Hendrik-Ido-Ambacht staan de kerk en het café niet dichtbij elkaar, maar beide zijn belangrijke ontmoetingsplekken waar mensen vrij zijn om met elkaar te delen wat hun echt bezig houdt.

Op vrijdag 15 april nodigen we iedereen uit voor een eindeweeksborrel tussen 16:30 en ongeveer 18:30 uur aan de bar van restaurant De Oude Haven, Havenhoofd 1.

Wil je de predikant of leden van de kerkenraad van De Ark eens tegenkomen in een informele en ontspannen setting, wees dan van harte welkom!

Wanneer?
15 april 2016 van 16.30 tot 18.30 uur
Organisator
de Ark
Locatie:
restaurant De Oude Haven, Havenhoofd 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.