Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkoping voor de Stichting Adullam

Verkoping voor de Stichting Adullam

De jaarlijkse verkoopdag wordt gehouden in de Willem de Zwijgerschool.
Er zijn kramen met zeer diverse spullen te koop.

Allen van harte welkom!

Adullam is een landelijk opererende, identiteitsgebonden organisatie voor het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelen die identiteit en zijn het richtsnoer voor de normen en waarden.

Wanneer?
16 april 2016 van 10.00 tot 14.30 uur
Locatie:
in de Willem de Zwijgerschool aan de Graaf Willemlaan 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.