Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tabletcafé

Tabletcafé

Vragen stellen en kennis delen over je tablet
Naast de verschillende iPadcursussen staat ook het Tabletcafé op de agenda in verschillende vestigingen van de Bibliotheek AanZet. In Hendrik-Ido-Ambacht is er tabletcafé op vrijdag 22 april. Hier wordt geen les gegeven, maar kan iedereen onder het genot van een kopje koffie ervaringen uitwisselen met andere tablet gebruikers, vragen stellen en kennis delen. In het tabletcafé kunt u terecht met alle soorten tablets.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 22 april
Tijd: 09.30 - 12.00
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis
Voor de tabletcafé's hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Wanneer?
22 april 2016 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.