Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wedstrijd Oud ASWH - Oud IFC

Wedstrijd Oud ASWH - Oud IFC

De wedstrijd tussen Oud ASWH en Oud IFC op koningsdag, voorheen koninginnedag, is al jaren een traditie. Oude sterren komen in actie om te laten zien welke acties ze nog in huis hebben. Voor het publiek is het altijd aangenaam om naar deze wedstrijd te kijken. Er doen zich tijdens de wedstrijd vaak aantrekkelijke en verrassende momenten voor.

Dit jaar is ervoor gekozen om de wedstrijd niet op koningsdag zelf, maar op de avond daarvoor te spelen. Dat betekent dat er dinsdag 26 april gespeeld wordt op het terrein van ASWH. De aftrap is om 19:30 uur. Er wordt twee keer 35 minuten gevoetbald.Uiteraard hopen de vedetten van weleer op veel publiek en is het na afloop mogelijk om in de kantine alvast gezellig vooruit te lopen op het feest op koningsdag.

Wanneer?
26 april 2016 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie:
Sportpark Schildman
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.