Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht.

Samen zingen in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht.

Het Bethelkerkkkoor Zwijndrecht is op zondag 1 mei te gast bij de zangdienst in de Open Hof. Onder leiding van hun dirigent Wim de Penning zullen zij onder andere de volgende liederen zingen: “Nooit meer nacht” – “In His love” – “More love to Thee” en “Heer, mijn hart zoekt U te vinden” . Maar ook staan er weer graag gezongen samenzangliederen op het programma. We noemen u “De kracht van Uw liefde” - Psalm 116 - “Lichtstad met uw paar’len poorten” en “Ga nu heen in vrede”.

Het orgel wordt bespeeld door André de Jager. Ook nu weer kunt u het complete programma vooraf ontvangen door een e-mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com. De aanvang is 17.00 uur en de Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst. Dat wordt de laatste voor de vakantie en traditiegetrouw wordt deze op zaterdagavond gehouden, met als thema “Zingen naar de zomer”.

De datum is zaterdag 11 juni 2016. Met medewerking van maar liefst twee bekende koren, namelijk Holland Zingt o.l.v. Adri Poortvliet en The Martin Mans Formation o.l.v. Martin Mans. Mark Brandwijk, piano en Carina Bossenbroek, panfluit. Het orgel wordt ook beurtelings bespeeld door Martin Mans en Adri Poortvliet. Evenals alle zangdiensten is ook dan de toegang gratis, maar wel zal er aan het einde van de avond een collecte gehouden worden. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Wanneer?
1 mei 2016 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.