Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

4-Skills/sta voetbaldagen bij ASWH

4-Skills/sta voetbaldagen bij ASWH

De Ambachtse voetbalvereniging ASWH en de organisaties 4-Skills en Sports Talent Academy verzorgen in de meivakantie een leuke voetbalactiviteit. Van 2 t/m 6 mei worden uitdagende voetbaldagen aangeboden, waarvoor iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar zich kan inschrijven. De dagen zijn bedoeld om iedere unieke speler zich verder te laten ontwikkelen.

4-Skills en Sports Talent Academy heeft veel ervaring in het organiseren en aanbieden van voetbalkampen. Honderden kinderen in Nederland en de Verenigde Staten hebben hieraan al deelgenomen. Ook dit jaar biedt 4-Skills de voetbaldagen op verschillende locaties in Nederland aan, waaronder ASWH. Op sportpark Schildman aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen de deelnemers vijf dagen terecht. Het officiële programma loopt dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur, waarbij gratis opvang wordt geregeld tot 17.00 uur.

Inschrijven kan voor drie, vier of vijf dagen. Voor het inschrijfgeld ontvangt ieder kind een compleet 4-Skills tenue, drinken, fruit en een certificaat. Bovendien maken zij kans op verschillende prijzen. De trainingen worden gegeven door opgeleide trainers van 4-Skills. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Ook kun je zelf op het inschrijfformulier aangeven als je graag bij teamgenoten of vrienden in een groep wil zitten.
Lijkt dit je leuk? Kijk dan snel op www.4-skills.nl voor meer informatie over prijzen, tijden en data. Inschrijven voor deze onvergetelijke voetbalervaring kan via dezelfde website.

Wanneer?
Van 2 mei 2016 09.00 uur tot 6 mei 2016 15.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
Sportpark Schildman
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.