Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Plantenverkoop Florensis

Plantenverkoop Florensis

De jaarlijkse plantenverkoop bij Florensis is dit jaar op zaterdag 7 mei as. van 08.00 tot 14.00 uur. Er zijn mooie (vaste) planten en hanging baskets te koop maar ook jonge plantjes. Voor kinderen van 2 t/m 17 jaar worden activiteiten georganiseerd.

De kwekerij van Florensis is te vinden aan de Langeweg 85 langs de A16 bij de afrit naar Hendrik-Ido-Ambacht. De opbrengst is voor de Roparun en voor speciale projecten voor werknemers in Kenia en Ethiopië.

Wanneer?
7 mei 2016 van 08.00 tot 14.00 uur
Organisator
Florensis
Locatie:
Langeweg 85
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.