Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5 Sport-inloop Bootcamp

Hi5 Sport-inloop Bootcamp

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en vind je het leuk om te sporten wanneer het jou uitkomt? Dan is de Hi5-sport inloop iets voor jou.

Elke donderdag van 19:00-21:00 uur bieden wij verschillende sporten aan, zit er een sport bij die jou aanspreekt schrijf je dan in of kom langs! De sporten starten en/of vanuit het Baxhuis (oude Dock03).

De activiteiten zijn gratis. Voor inschrijven of meer informatie kijk op de website van hi5ambacht.

Wanneer?
12 mei 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
rob@hi5ambacht.nl
Locatie:
Baxhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.