Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SGP-jongerenavond in de brandweerkazerne

SGP-jongerenavond in de brandweerkazerne

De SGP-afdeling Hendrik-Ido-Ambacht organiseert voor jongeren een veiligheidsavond in de brandweerkazerne. Deze avond zal gehouden worden op woensdagavond 18 mei. Tijdens deze avond mogen jongeren zelf aan de slag en zal de burgemeester en een raadslid spreken over veiligheid.

De SGP organiseert speciaal voor jongeren (M/V) een veiligheidsavond in samenwerking met de burgemeester, ambulancedienst en de Ambachtse brandweer. We gaan tijdens deze avond actief aan de slag met alles rondom de brandweer en ambulance. Wat dacht je van auto’s openknippen, reanimeren en als brandweerman door een huis vol rook lopen? Dit gaat zich afspelen in en rondom de brandweerkazerne in de Volgerlanden. Burgemeester Heijkoop en SGP-raadslid, Jeroen van de Laan, zullen de aftrap van de avond doen door het een en ander te vertellen over veiligheid in Ambacht.

Aanmelden
Ervaar hoe het is om als hulpverlener met deze spanning en sensatie om te gaan. Maak kennis met de SGP speciaal voor jongeren. Meld je dan aan op http://www.sgpchristenunie-hiambacht.nl/ en ontmoet de burgemeester, SGP en de Ambachtse hulpverleners. Kijk voor meer informatie op facebook en http://www.sgpchristenunie-hiambacht.nl/.  Je bent op 18 mei, vanaf 19.00 uur van harte welkom en hopen om 19.30 uur te starten. Locatie: Brandweerkazerne, Krommeweg 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
18 mei 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Brandweer
Locatie:
Krommeweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.