Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

I love 90s XXL in Ambacht

I love 90s XXL in Ambacht

Zaterdag 21 mei viert DDPR (de organisatie van de populaire ‘I Love 90s’ en ‘Latin Lovers’ feesten) de vijftiende editie van ‘I Love 90s’ en dat gaat uiteraard goed en groots gevierd worden met een speciale XXL editie in Hendrik-Ido-Ambacht!

Sporthal de Ridderhal staat deze avond in het teken van het prachtige jubileum. Dus trek je Aussie en Nikes maar uit de kast. Kom lekker hakken, maar uiteraard ook mee dansen op muziek uit de 90’s & 00’s! Met een line-up van DJ Paul Elstak, Twenty 4 Seven Live, FeestDJ Bas, I love 90s DJ team (Lyrix & Mr. Morgan) en Qmusic presenteert: het Foute Uur live gaat het een geweldig feest worden. Het I Love 90s DJ-Team komt zoals ook bij voorgaande edities met een dikke mix van muziek uit de jaren 90’s & 00’s. Ook deze feesteditie zorgen zij voor het feest tussen de optredens door. Klassiekers van Snap!, Nirvana, Rozalla, Coolio, Culture Beat & Haddaway komen gegarandeerd voorbij.

Na het succes van de vorige edities mag het duidelijk zijn: I Love 90s leeft! Zet dus 21 mei met een dikke stift in je agenda, want stilstaan op deze avond is geen optie. Het feest begint om 21.00 uur en eindigt om 03.00 uur. Koop nu alvast je kaarten en betaal minder! Kaarten in de voorverkoop kosten € 19,00 en zijn te reserveren via www.ddpr.nl of af te halen in Cultureel Centrum Cascade en Grand Sport Café de Ridderhal. Minimum leeftijd 18 jaar. Voor meer informatie en verkooppunten ga naar onderstaande website.

Wanneer?
Van 21 mei 2016 21.00 uur tot 22 mei 2016 03.00 uur
Organisator
DDPR
Locatie:
Sporthal de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.