Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Senioren gezond&fitheidsdag

Senioren gezond&fitheidsdag

Op zaterdag 28 mei organiseert HI5Ambacht samen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, lokale sportverenigingen, gezondheidsdeskundigen en verschillende ondernemers een senioren gezond en fitheidsdag. Een dag om nu alvast in uw agenda te zetten!

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom in het Baxhuis om uw eigen fitheid te laten testen, te kijken naar demonstraties of deel te nemen aan korte workshops. En u wordt geïnformeerd over de sportmogelijkheden voor u in Hendrik-Ido-Ambacht onder het genot van een kopje koffie of thee. De dag zal tot ongeveer 15.00 uur duren en u kunt  binnenwandelen wanneer het u schikt.

Wanneer?
28 mei 2016 van 10.30 tot 15.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.