Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vocal Heart bestaat 5 jaar

Vocal Heart bestaat 5 jaar

"Jawel Vocal Heart bestaat 5 jaar." Dit feestje willen ze vieren met jou. Vanaf 14uur ben je welkom in de Heilige Nicolaaskerk in Hendrik Ido Ambacht. Muziek, een hapje en een drankje staan centraal deze middag.

"Zien we je 29 mei?"

Wanneer?
29 mei 2016 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vocal Heart
Locatie:
Heilige Nicolaaskerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.