Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Skate clinic (Jeugd)

Skate clinic (Jeugd)

Op 8 juni wordt er Skating Ambacht georganiseerd, een 8 kilometer lange skate tocht door heel Hendrik Ido Ambacht.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en vind je het gaaf om aan deze tocht mee te doen, maar wil je graag nog een keertje oefenen? Meld je dan gratis aan voor een skate clinic. Bij deze clinic gaan we ons bezig houden met remmen, sturen, sprongetjes maken en een stuk skaten. Zorg zelf voor je skates en bescherming. Ook als je niet met de toch mee wilt doen, maar graag wilt oefenen met skaten kan je je gewoon opgeven! Bij regen kan het helaas niet doorgaan.

Datum en locatie:
Deze activiteit 1-6-2016 van 15:45 uur tot 17:00 uur in het Baxpark (we verzamelen voor de Ridderhal).
Opgeven kan via de website.

Wanneer?
1 juni 2016 van 15.45 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.