Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De mantelzorger in beeld

De mantelzorger in beeld

De waarde van mantelzorg is ontzettend groot. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat mantelzorgers het kunnen volhouden? En waar lopen mantelzorgers in de praktijk tegenaan? Tijdens deze bijeenkomst willen wij daar met u over nadenken.

Tijdens de bijeenkomst stellen we 'Lenneke, mantelzorger in Hendrik-Ido-Ambacht' aan u voor. Lenneke is een fictieve mantelzorger die ontwikkeld is door een groep mantelzorgers uit onze gemeente. Zij geeft u een beeld van wat mantelzorger zijn inhoudt en wat zij nodig heeft. Daarmee krijgen mantelzorgers letterlijk een gezicht. Daarna dagen we u uit om actief mee te denken in het verder ontwikkelen van enkele speerpunten die de groep mantelzorgers hebben benoemd.

Doelgroep
Op 2 juni ontmoeten wij graag personen van formele en informele (zorg)organisaties die direct of indirect te maken hebben met mantelzorgers. Daarnaast zijn ook belangenbehartigers van mantelzorgers van harte uitgenodigd.

Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
2 juni 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
MEE
078 - 750 89 00
servicebureau@meedrechtsteden.nl
Locatie:
Gemeentehuis, Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.