Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Albeka Bedrijfs & Kantoorinrichting

Opening Albeka Bedrijfs & Kantoorinrichting

Waar het gebouw de afgelopen maanden van binnen een onherkenbare metamorfose onderging, werd ook de buitenkant van het voormalige Bruynzeelpand in Hendrik-Ido-Ambacht weer hersteld in de verzorgde aanblik van weleer. Het complex aan het Noordeinde is sinds kort het onderkomen van Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting en wordt op zaterdag 3 juni officieel geopend.

Officiële opening en open dag
Zaterdag 3 juni om 15.00 uur vindt de officiële opening plaats. Daarnaast organiseert Albeka op zaterdag 4 juni een open dag voor geïnteresseerden uit de regio die een kijkje willen komen nemen in het verbouwde pand.

Wanneer?
Van 3 juni 2016 15.00 uur tot 4 juni 2016 00.00 uur
Organisator
Albeka
www.albeka.nl
Locatie:
Noordeinde 206
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.