Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Family Fun Day

Family Fun Day

Let op!! I.v.m. de brand gisteren op het centrum, heeft de winkeliersvereniging besloten om het Event een week te verplaatsen. Ze hopen dat u hier begrip voor heeft en verwelkomen u graag op zaterdag 4 juni.

Vandaag staat de familie centraal in De Schoof. Kom met het gezin barbecuen en terwijl u geniet van de heerlijke barbecue, kunnen de kinderen zich vermaken op de trampoline en op het springkussen. Een gezellig uitje voor het hele gezin!

Wanneer?
4 juni 2016 van 09.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof, Graaf Willemlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.