Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeravondzang

Zomeravondzang

Aan de samenzang werken mee:

  • Christelijk Reiskoor "Holland Zingt"
  • Martin Mans
  • Mark Brandwijk
  • Carina Bossenbroek
  • The Martin Mans Formation.
  • Algehele leiding: dirigent Adri Poortvliet.

Toegang gratis.

Op deze zaterdagavond 11 juni zal voor de vakantieperiode de laatste “Samen Zingen in de Open Hof” georganiseerd worden. Dit keer dus niet op zondagmiddag, maar op zaterdagavond. Het thema luidt dan ook “Zingen naar de zomer” Dit keer met medewerking van maar liefst twee koren, namelijk het 150 leden tellende Christelijk Reiskoor “Holland Zingt” en The Martin Mans Formation. Dit bekende mannenkoor was al meerdere keren te gast in de Open Hof. Daarnaast wordt medewerking verleend door panfluitiste Carina Bossenbroeken en pianist Mark Brandwijk.

Het orgel wordt beurtelings bespeeld door beide dirigenten, namelijk Martin Mans en Adri Poortvliet. Mede door deze medewerkenden wordt er een zeer afwisselend programma aangeboden. Zo kunnen optredens verwacht worden van beide koren afzonderlijk, maar ook gezamenlijk. En solo’s van Martin Mans, Mark Brandwijk en Carina Bossenbroek. Maar natuurlijk ook samenzang van graag gezongen liederen. Op het programma staan onder meer “Zoekt eerst het Koninkrijk van God” – “Door de nacht van strijd en zorgen” – “Lof zij de Heer” en “Er is een God die hoort”. De koren hebben de volgende liederen op het repertoire staan: “Genade, zo oneindig groot, - “I’ll wish, I had given Him more” – “Rejoice in the Lord alway” en “Dank sei dir Herr”.

Zoals gebruikelijk kunt u ook nu weer het complete programma vooraf ontvangen door een e-mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com. De aanvang is 20.00 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Ondanks de medewerking van twee koren en diverse solisten is ook nu de toegang gratis! Bij de uitgang is er echter wel een collecte. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of stuur een email naar eerder genoemd emailadres.

Wanneer?
11 juni 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Leen Koster
0628571581
leenkoster53@gmail.com
Locatie:
Open Hof kerk, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.