Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zingen Psalm 119

Zingen Psalm 119

In de psalmberijming die we in De Ark gebruiken, telt Psalm 119 zesenzestig coupletten. Het overgrote deel daarvan wordt nooit
gezongen. Terwijl het lied ooit geschreven is om diepe indruk te maken met zijn overvloedige lof voor Gods geboden.

Op deze zondag, als in de synagoge het Wekenfeest wordt gevierd en de gave van de geboden centraal staat, gaan we in De Ark heel psalm 119 zingen. Dat zal circa vijf kwartier duren. Met een korte inleiding, en een glas wijn of sap na.

Wanneer?
12 juni 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Ark
Locatie:
Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.