Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag IFC

Open dag IFC

Deze zaterdag is het mooie sportcomplex van IFC, dit jaar weer zeer succesvol met vele kampioenschappen bij zowel jeugd als de selectieteams van Vrouwen 1, Zaterdag 1 en Zondag 1, voor iedereen “the place to be”.

Vanaf 10.30 uur staan de jeugdtrainers van IFC klaar om geïnteresseerde nieuwe jeugdspelers een voorproefje te geven van hun capaciteiten om spelers beter te maken, maar vooral ook om te laten zien hoe ontzettend leuk voetballen is voor kinderen.

Iedereen is welkom tussen de 4 en 15 jaar, meisjes en jongens natuurlijk!

IFC staat al jaren bekend om zijn goede maar vooral ook leuke jeugdopleiding, dus natuurlijk wil jij daar bij horen. Van harte welkom!

Wanneer?
18 juni 2016 van 10.30 tot 15.00 uur
Organisator
IFC
Locatie:
Sportpark Schildman, Reeweg 75B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.