Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ideeën over uw gemeente

Ideeën over uw gemeente

Inwoners hebben - zo is bekend - veel belangstelling voor hun gemeente in het algemeen en in hun woon- en leefomgeving in het bijzonder. Zij hebben daar ook wel ideeën over.

De Politieke Groepering Gemeente Belangen is zaterdag 18 juni a.s. van 10.00 - 15.30 uur in winkelcentrum De Schoof op bezoek. Voor inwoners van Hendrik-Ido- Ambacht een goede gelegenheid om hun wensen/ideeën aan de fractie kenbaar te maken. Daarvoor staat bij de promotietent van Gemeente Belangen een ideeënbus. De promotietent kunt u vinden ter hoogte van de Bruna. Wellicht dat ideeën van inwoners bruikbaar zijn voor het te schrijven van ons

Verkiezingsprogramma 2018-2022.
De leden van de fractie willen ook graag weten of de vragen die inwoners aan de gemeente gesteld hebben snel en naar tevredenheid zijn beantwoord. Zo niet, dan kunnen de inwoners deze vragen alsnog voorleggen aan de fractieleden.

Bent u niet in de gelegenheid naar het winkelcentrum te komen maar bewoners rondom de Schoof hebben toch vragen. Enkele fractieleden maken die zaterdag ook een rondje. Zo kunt u hen om 10.00 uur vinden op de Graaf Willemlaan/hoek Mauritsstraat (RABO Bank), bij de Mauritsstraat (t.h.v. Advocatenkantoor WP Advocaten) om 10.45 uur, bij de Willem de Zwijgerstraat/hoek Marijkestraat om 11.30 uur en als laatste bij de Willem de Zwijgerstraat/hoek Graaf Willemlaan om 12.15 uur

Wij hopen u te ontmoeten.
Fractie Gemeente Belangen
Hendrik-Ido- Ambacht

Wanneer?
18 juni 2016 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gemeente Belangen
Locatie:
winkelcentrum De Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.