Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Piraten zwem-6-kamp

Piraten zwem-6-kamp

Het is weer bijna zomervakantie, dit betekend tijd voor de jaarlijkse zwem- 6- kamp!
Dit jaar staat de 6 kamp in het teken van piraten. Vind jij het leuk om spelletjes te doen in en rondom het water, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig meedoen! Bereid je voor op de piratenrun, kogelschieten, schatduiken en nog veel meer... 

Kosten: de activiteiten zijn gratis, je betaald alleen de entree van het zwembad.
Je hoeft je niet van te voren op te geven voor deze activiteit.
Let op; ZWEMDIPLOMA A is verlicht!

Wanneer?
29 juni 2016 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Zwembad De Louwert, Hoge Kade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.