Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Voorlezen met liedjes & versjes

Workshop Voorlezen met liedjes & versjes

Zingen met behulp van boekjes, hoe doe je dat?
Samen zingen versterkt de band met je baby. Waarom is het belangrijk? En welke boekjes gebruik je hiervoor?
Je leert het tijdens de gratis workshop Voorlezen met liedjes & versjes.

Samen liedjes zingen is vaak een knus en gezellig moment. Maar liedjes zingen is ook goed voor de ontwikkeling van je ukkie. Door liedjes te zingen stimuleer je spelenderwijs de taalontwikkeling van je kindje. En boekjes helpen hierbij!
Tijdens de interactieve workshop Voorlezen met liedjes en versjes ontdek je hoe dit werkt en leer je hoe je dit zelf met je kleintje kunt doen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Waarom is liedjes zingen zo belangrijk?
• Verschillende soorten liedjes.
• Welke boekjes passen hierbij?

Doe mee!
De workshop Voorlezen met liedjes&versjes wordt gegeven door onze bibliotheekconsulent en is het meest geschikt voor (groot)ouders/verzorgers met een (klein)kindje van 0-4 jaar oud. En de ukkies zelf zijn ook welkom! De entree is gratis, maar reserveren via de website of in de bibliotheek is gewenst.

Praktische informatie
Datum: donderdag 30 juni
Tijd: 10.00 - 11.00 uur
Waar: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Wanneer?
30 juni 2016 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.