Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Mariëtte Bloem

Expositie Mariëtte Bloem

De Bibliotheek Hendrik-Ido- Ambacht geeft lokale kunstenaars regelmatig de gelegenheid om hun werk te tonen. Van 1 t/m 30 juni toont Mariëtte Bloem een selectie van haar werk, dat bestaat uit zeer kleurrijke schilderijen van acrylverf. Door te schilderen geeft zij haar emoties in kleur, structuur en reliëf weer op het doek. Mariëtte schildert behalve abstract werk ook portretten. Dit is voor haar geen kwestie van iemand zomaar naschilderen, maar de onderhuidse emoties van de persoon op het doek proberen te krijgen, zodat het portret gaat leven. De expositie is tijdens openingstijden van de Bibliotheek gratis te bewonderen. Ga voor de actuele expositieagenda naar de website.

In het kort
Wat: Expositie Mariëtte Bloem
Waar: Bibliotheek Hendrik-Ido- Ambacht, Hoge Kade 52, Hendrik-Ido- Ambacht
Wanneer: t/m 30 juni, tijdens openingstijden
Toegang: gratis

Wanneer?
Van 1 juni 2016 00.00 uur tot 30 juni 2016 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.