Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Petit Bagaza geef Afro dance workshop

Petit Bagaza geef Afro dance workshop

HENDRIK IDO AMBACHT -  Petit Bagaza won in 2015 met zijn dansgroep Afrovibes het programma Everybody Dance Now. Hij geeft hij een workshop AFRO dance aan de kinderen van Yes! Kinderopvang aan de Perkstraat en aan de kinderen van OBS De Dolfijn aan de Perkstraat. Om de opening van het nieuwe pand Hart van Meerdervoort/Perkstraat te vieren, organiseert Yes! Kinderopvang een aantal dansworkshops ‘Yes! on the dancefloor’. De workshop in het nieuwe pand begint om 14:15 uur. Om 16:00 uur zijn alle ouders, bekenden en geïnteresseerden van harte welkom voor een optreden en een Afrikaans hapje.

Inschrijven
Deelname aan de workshop is gratis. Vooraf inschrijven via de website www.yeskinderopvang.nl/inschrijven-workshops- perkstraat.html is verplicht. Kinderen die al op de BSO Perkstraat zitten, kunnen zich ook op de BSO inschrijven. Voor iedereen geldt: vol is vol en de inschrijving sluit op 28 juni.

Wanneer?
5 juli 2016 van 14.15 tot 00.00 uur
Organisator
Yes! Kinderopvang
Locatie:
Hart van Meerdervoort/Perkstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.