Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boevenkamp voor kinderen

Boevenkamp voor kinderen

De speelfabriek organiseert een Boevenkamp. Laat je insluiten in de leukste gevangenis van heel Nederland, waar alle gevangenen in een tent mogen slapen en vaak een luchtje mogen scheppen. Het boevenkamp vindt plaats in het Baxpark in Hendrik-Ido-Ambacht en kost € 30,- per kind. Kinderen wordt gevraagd een eigen tent mee te nemen. Wie geen eigen tent heeft  kan in een tent van Vrij Spel slapen.

Met onder andere blikken schieten, de goudstavenrace en de juwelenroof. Het team met de meeste punten krijgt een leuk aandenken aan het kamp mee naar huis. Natuurlijk brengt de politie een bezoek en is er een echte spion. In de echte gevangenis krijgen de gevangenen ook eten en drinken dus het kamp is natuurlijk ook all-inclusief. Maar…Wat eten ze in de gevangenis? Brood met spinnen toch? Of zouden ze ook patat eten? Het is afwachten wat de gevangeniskok voor eten bereidt. Op woensdag is er een gevangenisbal, waar alle schurken dan hun stoerste moves kunnen laten zien. Er is dag en nacht bewaking en natuurlijk mogen minder grote boeven ook thuis slapen. 

Zie ook www.speelfabriek.tk voor het programma .

Wanneer?
Van 16 augustus 2016 00.00 uur tot 18 augustus 2016 00.00 uur
Organisator
Stichting vrij spel
Locatie:
Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.