Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lil'Kleine en Lady Bee op afterparty Zomerparkdag in Cascade

Lil'Kleine en Lady Bee op afterparty Zomerparkdag in Cascade

Zaterdag 27 augustus vindt de jaarlijkse Zomerparkdag plaats. B-Red Events en Stichting Cascade organiseren voor het eerst na afloop van deze bijzondere dag een grootse afterparty in Cascade. Zij pakken uit met artiesten als Lil’Kleine en Lady Bee. Groot feest voor iedereen vanaf 16 jaar.

Dit jaar vindt er voor het eerst een spetterende afsluiting plaats van de Zomerparkdag. De lokale DJ’s als DJ Red, DJ Lils, DJ Lunic en DJ Martino treden op tijdens dit feest. Zij worden aangevuld met nationaal bekende acts als Lady Bee en Lil’Kleine. 

Lil’Kleine
De Amsterdamse rapper Lil’Kleine scoorde als onderdeel van het New Wave collectief al vele hits. Daarnaast zal zijn hit met Ronnie Flex niemand zijn ontgaan. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single ‘Vakantie’ uit. Toch komt het succes van Lil’ Kleine niet geheel uit het niets aanwaaien. De rapper boekte al succes met de release van zijn ‘Tuig van de richel’ EP in 2012 en deed hierna mee aan het programma ‘Ali B op volle toeren’ waar zijn Amsterdamse tongval hem een perfecte cover van 'Zo verdomd alleen' opleverde. Vanavond zijn we echter alles behalve alleen want als Lil’ Kleine het podium betreedt is er maar één optie en dat is turn up gaan op zijn grootste hits.

Lady Bee
Na tien succesvolle jaren als MC weet Lady Bee (Bianca Latupapua) als geen ander hoe ze het publiek gek krijgt. Met een unieke combinatie van house, urban en dubstep beats weet ze de zaal op te zwepen. Wat kun je verwachten van haar mixen? Een vrouwelijke, sexy en stoere mix met ballen! Deze vrouw is er klaar voor om een van de weinige vrouwelijke DJ’s te worden die de wereld zal veroveren.

De Zomerparkdag Afterparty vindt plaats van 20.30 tot 02.30 uur in Cultureel Centrum Cascade. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te bestellen via www.stichting-cascade.nl, via www.b-red.nl of telefonisch via 078-6819230. Kom je met een groep van 6 pers. (of meer) dan betaal je maar €12,50 p.p.. Wacht niet te lang met je kaarten, want vol=vol.

Wanneer?
27 augustus 2016 van 20.30 tot 02.30 uur
Organisator
B-Red Events en Stichting Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.