Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerparkdag 2016

Zomerparkdag 2016

Een dag vol met activiteiten en kraampjes, vanaf Louwersplein tot in de Schoof. Deze route is gevuld met diverse attracties, straattheater, demonstraties en de overbekende kinderrommelmarkt in het Baxpark. Niet op de laatste plaats is er aandacht voor de vele vrijwilligers die de gemeente rijk is.

Toegang gratis.

Wanneer?
27 augustus 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum de Schoof tot en met het winkelcentrum Louwersplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.