Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taalcafé & Taallunch

Taalcafé & Taallunch

Er is reden voor feest. Op dinsdag 6 september is de aftrap van het nieuwe seizoen van het Taalcafé in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is tijdens de Week van de Alfabetisering en daarom sluiten we het Taalcafé af met een heuse Taallunch. Deze lunch wordt verzorgd door de cursisten van Totaal Inburgering en de deelnemers en begeleiders van het Taalcafé Hendrik-Ido-Ambacht.

De taallessen door Totaal Inburgering en het Taalcafé zijn beide in het voorjaar van 2016 van start gegaan. Na de zomervakantie gaan we intensief samenwerken om zoveel mogelijk deelnemers te ondersteunen bij het leren en oefenen van de Nederlandse taal.

Nieuwsgierig naar hoe we dit doen? Of zou je het leuk vinden om hier zelf als vrijwilliger aan bij te dragen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij de Taallunch om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 6 september
Tijd: 10.00 - 12.00 uur Taalcafé | 12.00 - 13.30 uur Taallunch
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis

Wanneer?
6 september 2016 van 10.00 tot 13.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.