Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing America: Rise and fall of an Empire

Lezing America: Rise and fall of an Empire

De opkomst van een wereldmacht en de stroomversnellingen van de twintigste en eenentwintigste eeuw. America forever of Amerika voor zolang als het duurt? Kunnen we zonder of moeten we ook zonder kunnen?

De lezing wordt gegeven door Math Osseforth.
De kosten zijn € 12,00 per lezing p.p. inclusief koffie/thee bij binnenkomst en in de pauze. De lezingen duren ca. 2 uur.

Voor meer informatie en opgave, zie de website.

Wanneer?
8 september 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Cicero Compagnie
Locatie:
in de vergaderzaal van de Nicolaaskerk Weteringsingel 48b
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.