Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewonersschouw

Bewonersschouw

Doet u mee aan de schouw op 10 september?
Vandaag kunt u meedoen aan een schouwronde van de openbare ruimte in uw wijk. Tijdens deze schouw bekijken en beoordelen bewoners, medewerkers van de gemeente en andere deskundigen de staat van het groen, de trottoirs en de wegen. Wij vinden het daarbij belangrijk om te horen wat u van het onderhoud in uw buurt vindt en hopen dan ook dat u wilt meedoen.

Op de fiets
Wij gaan door de wijken op de fiets, zodat we een groter gebied kunnen bekijken. Wij stoppen op een aantal vaste locaties, waar we nagaan hoe het met het onderhoud is gesteld van bijvoorbeeld bomen en paden. Ook horen wij graag uw ideeën, opmerkingen en suggesties!

Vergelijken
Als gemeente hebben wij afspraken gemaakt over hoe het PDF-bestandopenbaar gebied wordt onderhouden (9 MB). Er zijn gebieden met een hoog onderhoudsniveau, zoals de begraafplaats. Voor andere gebieden, bijvoorbeeld plantsoenen, gelden minder hoge eisen aan het onderhoud. Om te kunnen bepalen of alles op dit moment goed is onderhouden, hebben we referentiebeelden. Door de situatie buiten te vergelijken met deze beelden, zien we of bijvoorbeeld het groen en de paden zijn onderhouden zoals is afgesproken.

Drie routes
Er zijn drie schouwrondes:
13.00 uur - 14.00 uur: wijk Centrum. startpunt gemeentehuis
14.15 uur - 15.15 uur: wijk De Volgerlanden. startpunt Sophiahal
15.30 uur - 16.30 uur: wijk Krommeweg. startpunt school De Bron, Bekestein

meedoen
Doet ook u mee? Laat het weten aan mevrouw Kleinjan via email of via het telefoonnummer 14 078.

Wanneer?
10 september 2016 van 13.00 tot 16.30 uur
Organisator
mevrouw Kleinjan
14 078
r.kleinjan@h-i-ambacht.nl
Locatie:
divers, zie het bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.