Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag participatieplekken Visser Groenzorg

Open dag participatieplekken Visser Groenzorg

Je zit thuis, maar wilt wel graag wat nuttigs doen? Bij jou in de buurt kun je activiteiten doen die bij je passen. Bijvoorbeeld op een participatieplek in het groen bij Vissergroen Zorg.

Vandaag is er een open dag bij Vissergroen Zorg. Je krijgt een goede indruk van wat je allemaal kunt doen op een participatieplek. Je kunt in gesprek gaan met andere deelnemers om te vragen naar hun ervaringen. En bij interesse kun je zelf snel aan de slag bij Visser Groenzorg op een participatieplek.

Wanneer?
20 september 2016 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Visser Groenzorg
0786124252
info@vissergroenzorg.nl
Locatie:
Langeweg 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.