Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Jongdierendag AKPV

Open Jongdierendag  AKPV

Op zaterdag 24 september a.s. houdt de Ambachtse konijnen en pluimveefokkers vereniging (AKPV) een open jongdierenkeuring. Deze jonge dierenkeuring wordt gehouden in de bedrijfshal van de firma Huizer, Langeweg 97 te Hendrik Ido Ambacht.

Er zullen ruim 500 dieren, zoals  konijnen, cavia´s, hoenders en sierduiven, van fokkers uit het hele land door erkende keurmeester gekeurd  worden en kunnen natuurlijk door iedereen bezichtigd worden. Tijdens de keuring mogen er vragen gesteld worden aan de keurmeester.

Deze open jongdieren keuring is voor publiek geopend vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis.

Voor vragen over het houden en verzorgen van knaagdieren en hoenders is men hier aan het juiste adres.

Het wordt een gezellige dag waarbij genoeg te zien is voor jong en oud.

Wanneer?
24 september 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
AKPV
Locatie:
Langeweg 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.