Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kavelmarkt De Volgerlanden

Kavelmarkt De Volgerlanden

Project De Volgerlanden gaat, na het grote succes van de eerdere kavelverkoop, op 29 september a.s. van 19.30 tot 21.00 uur de volgende kavels voor zelfbouwers te koop aanbieden tijdens de Kavelmarkt 2016.

Naast de tweede fase van Het Eiland zullen ook de kavels van Rietkraag, Voorn, Onder de Perenboom en Onder de Linden in verkoop komen. Genoeg keuze om een kavel naar wens te vinden.

De Kavelmarkt wordt gehouden bij Project De Volgerlanden. Ook kunnen geïnteresseerden een overzicht krijgen van de kavels die in 2016 en 2017 verder nog in verkoop komen en/of worden opgeleverd. De markt zal daarnaast veel meer informatie geven over het zelf bouwen van een huis.

Wanneer?
29 september 2016 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie:
Project De Volgerlanden, Weteringsingel 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.