Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over mantelzorg

Lezing over mantelzorg

Mantelzorgbijeenkomst
Lezing over mantelzorg in boeken met High Tea

Voor (toekomstige) mantelzorgers uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht

De lezing wordt verzorgd door Emmy Rijsdijk. Zij is auteur, manager van een bibliotheek en verzorgt lezingen. Op deze middag bespreekt zij het thema mantelzorg. Dit doet ze aan de hand van onderwerpen als liefde en compassie, humor, begrenzing, waardigheid, zorg, rouw en verlies. Onderwerpen waar mantelzorgers keer op keer mee worden geconfronteerd.

Er is volop ruimte om ervaringen te delen en om vragen te stellen. Ondertussen kunt u genieten van een High Tea die de bibliotheek u aanbiedt.

Zaal open om 13.15 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: noodzakelijk, dit kan door bellen of emailen.

Wanneer?
29 september 2016 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
MEE Drechtsteden, Lenie de Pater
078 750 89 00
servicebureau@meedrechtsteden.nl
Locatie:
Bibliotheek Cascade, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.