Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Fantasievogels

Expositie Fantasievogels

Nico van Oudheusden toont bijzondere fantasievogels van roestvrij staal
Nico van Oudheusden (1952) heeft zijn hele leven in Ridderkerk gewoond en gewerkt. Hij is zijn werkende leven begonnen in de metaalindustrie en heeft zich tenslotte omgeschoold tot docent metaaltechniek VMBO. Van Oudheusden is nu gepensioneerd en heeft alle tijd om zich aan zijn hobby te wijden: het bedenken en maken van fantasievogels van allerlei soorten bestek.
Fantasievogels

Van Oudheusden maakt fantasievogels van roestvrij staal. Deze hobby is ontstaan na een bezoek aan een kunstcollectief in Delft. Daar zag hij voor het eerst vogels die gemaakt waren van RVS bestek. Dit waren herkenbare vogels, zoals een uil en een arend. De vogels die Nico maakt zijn anders, zij lijken niet op herkenbare, rondvliegende vogels. De opbouw van lichaam en kop is steeds vrijwel gelijk, maar toch ontstaat er elke keer weer een creatie met een andere uitstraling.

Praktische informatie
Datum: 1 september t/m 30 september
Tijd: tijdens openingstijden
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis

Wanneer?
Van 1 september 2016 00.00 uur tot 30 september 2016 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.