Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Feestelijke Fiepboek

Het Feestelijke Fiepboek

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Illustratrice Fiep Westendorp zou 100 geworden zijn en de poezen Pim en Pom willen dat vieren met een knalfeest! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens deze feestelijke voorstelling vol muziek en vrolijke liedjes kan niemand stil zitten. Doe je mee?

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Wanneer?
8 oktober 2016 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.