Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boven Live: Wiener Tradition

Boven Live: Wiener Tradition

Bij Boven Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. De eerste Boven Live van dit seizoen is met Wiener Tradition. Dit opswepende ensemble bestaat uit de sopraan Angelique Wardenier en tenor Henk Kreukniet, pianist Kees van Zantwijk en de Hongaarse violist Erno Olah. In kleurige kostuums en decor nemen zij u mee door operetteland naar de parken, terrassen en koffiehuizen van het oude Wenen en Budapest. U kunt met ze meezingen of gewoon lekker wegdromen.

Entree: €6,- p.p.

Wanneer?
9 oktober 2016 van 14.30 tot 18.00 uur
Locatie:
Grand Cafe Boven, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.