Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3D tekenen met je opa of oma

3D tekenen met je opa of oma

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Tijdens deze workshop van LexLab maak je je eigen 3D bouwwerk. Je maakt eerst een ontwerp op papier. Teken met een Doodler-pen daarna je ontwerp in het echt. Je bouwwerk mag natuurlijk mee naar huis. Laat ook je fantasie de vrije loop!

Je kan je aan aanmelden voor 14:00 uur en voor 15:30 uur
Kosten: gratis

Kosten: gratis
Aanmelden via de website

Wanneer?
12 oktober 2016 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.