Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantietopper: Drijfbios (Pokemon 1)

Vakantietopper: Drijfbios (Pokemon 1)

Na het grote succes van de eerste twee edities is het in de herfstvakantie tijd voor de eerste drijfbios van dit schooljaar! Hi5Ambacht organiseert ook deze editie natuurlijk met Zwembad de Louwert.

Drijfbioscoop voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Bij deze drijvende bioscoop mag je zelf je favoriete opblaasband, luchtbed, krokodil of ander opblaaskussen meenemen (zorg ervoor dat deze van te voren is opgeblazen). Hierop kun je genieten van de eerste officiële Pokemon film met alle figuren die nu in het populaire spel Pokemon GO zitten!

In de pauze van de film kun je genieten van een drankje en iets lekkers.

Er zijn maximaal 60 plekjes voor deze activiteit, dus schrijf je snel in via de website. vol = vol. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht! Kaartjes kosten €6,75. Deze moeten op de avond zelf bij de kassa van het zwembad worden betaald.

De drijfbios is van 19.00 - 21.00 uur. Vanaf 18.45 uur is het zwembad open om te betalen en je om te kleden. De betaling is ter plekke, dit kan contant of met pin!

Wanneer?
15 oktober 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Zwembad de Louwert, Hoge Kade 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.