Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Garage sale bij Nieuwehoop Kringloop

Garage sale bij Nieuwehoop Kringloop

Zaterdag 19 november vind je bij Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht de Garage Sale. Kom grabbelen, graaien en kopen, want er zijn prachtige aanbiedingen te vinden.. en voor de mensen die de kou trotseren is er gratis warme Chocomelk.

Wanneer?
19 oktober 2016 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Nieuwehoop kringloopwinkels
078-6114898
info@nieuwehoop.nl
Locatie:
Nijverheidsweg 46c
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.