Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade herfstvakantie filmdag

Cascade herfstvakantie filmdag

Woensdag 19 oktober is het weer tijd voor een nieuwe Cascade filmdag. En omdat het dan herfstvakantie is vertonen we deze dag maar liefst twee films!

Film Kidsmiddag – ‘Alvin en de Chipmunks – Road trip’ (6+) – 15.00 uur
Door een reeks van misverstanden, zijn Alvin, Simon en Theodore er van overtuigd dat Dave zijn nieuwe vriendin in New York ten huwelijk gaat vragen…, en hen laat vallen. Ze hebben drie dagen de tijd om naar New York te komen en Dave van gedachten te laten veranderen. Hiermee voorkomen ze niet alleen dat ze hun vriend verliezen maar ook dat ze een verschrikkelijke stiefbroer krijgen. De film duurt 92 minuten en wordt Nederlands gesproken. Leeftijd: 6+. Kosten kaarten: Euro 4,50 p.p.

Cascade filmavond – ‘The Jungle Book’ (12+) – 19.30 uur
Disney verfilmde dit jaar het wereldberoemde verhaal over het mensenkind Mowgli in een live-action avonturenfilm. Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.
De film is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder en heeft Nederlandse ondertiteling. Hij duurt 106 minuten en bevat een pauze. Kosten kaarten: Euro 6,- p.p.

Koop kaarten via de website.

Wanneer?
19 oktober 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.