Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderworkshop pompoen maken

Kinderworkshop pompoen maken

Oktober staat bij de Intratuin niet alleen in het teken van groen, maar ook van pompoen! Natuurlijk vanwege Halloween op 31 oktober, maar ook omdat de herfst begint. Het seizoen van de pompoen is geopend dus je kunt de hele maand lekkere originele pompoengerechten maken!

Maar op woensdagmiddag 26 oktober gaan we creatief aan de slag met pompoen! Tijdens de kinderworkshop pompoen maken, snijden we de grappigste, griezeligste of liefste gezichten uit de pompoen. Na het uithollen geven we de pompoenen een mooi kapsel van groene takken. 

Je kunt kiezen uit de tijdstippen:
- 14.00 uur tot 15.15 uur
- 15.15 uur tot 16.45 uur

De workshop bedraagt €2,50 p.p. Meld je vooraf aan bij de servicebalie.

Wanneer?
26 oktober 2016 van 14.00 tot 15.15 uur
Locatie:
Intratuin Hendrik Ido Ambacht, Langeweg 21
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.