Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietskeuring Ik Wil Je Zien

Fietskeuring Ik Wil Je Zien

Op deze dag zullen vrijwilligers van de Fietsersbond voorlichting geven over veilig fietsen. Fietsen controleren en waar mogelijk afstellen, zodat het fietsen nog makkelijker en veiliger gaat. Dit zal gebeuren bij Sophiapromenade.

Wanneer je zelf als vrijwiliger wilt meewerken, dan kun je dat doorgeven aan de vrijwilligerscoördinator: Bert Bohlander 078 6390267.

Wanneer?
5 november 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
bij Sophiapromenade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.