Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst

Zangdienst

Vandaag is er een zangdienst in de Open Hof. Dit keer met medewerking van het Christelijk Mannenkoor “Excelsior” uit Hendrik-Ido-Ambacht o.l.v. Ilona Vooijs-de Kievit. Het orgel wordt bespeeld door Edwin Vooijs.

Een programma bestaande uit koorzang, samenzang, een orgelsolo en een gedicht. Ook de bijpassende beamerbeelden zijn weer aanwezig. Het koor zingt onder andere “Heer, wees mijn Gids” – “De Storm” en  “We shall not be moved”.

Ook dit keer weer bekende samenzangliederen, zoals “Psalm 84” -  “Ga niet alleen door ’t leven” -  “Mijn Vader, dank U wel” en  “O Heer mijn God”

De toegang is gratis maar aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Voor degenen die deze keer niet kunnen, melden we ook al vast de volgende zangdienst. Dit zal een kerst zangdienst zijn en wordt gehouden op zondag 11 december, met medewerking van Chr. Regiokoor “Adonai” uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger. Het orgel wordt dan bespeeld door Kees de Bruin. 

Wanneer?
6 november 2016 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Open Hof, Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.