Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Digitale kunst

Expositie Digitale kunst

Een verzameling van de werken van Wim Noordam
Van 4 oktober t/m 12 november is er in de Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht een expositie te bewonderen van Wim Noordam. Zijn digitale kunstwerken zijn gemaakt met combinaties van aquarel, acryl en andere technieken. Hierna worden ze gescant en bewerkt Noordman zijn creaties in Photoshop. Deze Digitale kunst wordt vervolgens afgedrukt op canvasboard, verschillende soorten hout, magneetfolie, acrylaat en/of dibond.
Benieuwd naar deze bijzondere expositie? Kom gerust langs tijdens openingstijden van de Bibliotheek.

Praktische informatie
Datum: 4 oktober t/m 12 november
Tijd: tijdens openingstijden
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Prijs: gratis

Wanneer?
Van 4 oktober 2016 00.00 uur tot 12 november 2016 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.