Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Belangen hoort graag uw mening

Gemeente Belangen hoort graag uw mening

De actie ‘Dag voor de Ambachter’ van zaterdag 29 oktober jl. in winkelcentrum De Schoof krijgt een vervolg. Zaterdag 26 november zullen de fractieleden van Gemeente Belangen van 10.00 - 15.30 uur aanwezig zijn in winkelcentrum Hoogambacht.

Bezoekers van het winkelcentrum kunnen bij de promotietent hun ideeën voor de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kwijt. Gemeente Belangen gebruikt uw suggesties om de belangen van de inwoners nog beter te kunnen behartigen.

Ook worden bezoekers van het winkelcentrum enkele vragen gesteld hoe zij b.v. denken over de mogelijke uitbreiding/versterking van winkelcentrum De Schoof. Voor de vragen zie:  www.gembel.nl.

Wanneer?
26 november 2016 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gemeente Belangen
Locatie:
Winkelcentrum Hoogambacht, Sophiapromenade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.