Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kleindier-show

Kleindier-show

De Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging houdt op zaterdag 26 november haar 72e grote show. Er zullen meer dan 300 dieren te bewonderen  zijn, waaronder konijnen, cavia’s, en oorspronkelijke duiven.  In vele rassen, kleurslagen en soorten zijn ze te bewonderen. I.v.m. de vogelgriep zullen er geen kippen aanwezig zijn op de show.

De toegang is gratis. Op zaterdag draait het rad van avontuur weer voor mooie prijzen.

Wanneer?
26 november 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging
Locatie:
Bedrijfshal aan de Langeweg 97
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.