Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis demo door beeldend kunstenaar Lidy Scholten

Gratis demo door beeldend kunstenaar Lidy Scholten

Gratis demo 'werken met Amsterdam Acrylverf' met beeldend kunstenaar Lidy Scholten
Lidy Scholten heeft een verleden als docent beeldende vorming. Sinds kort legt ze zich toe op schilderijen waarbij reflectie en spiegeling centraal staan. Het verrassende effect van glans en licht op “gekreukte vormen” spreekt haar erg aan. Dit gedetailleerd weer te geven is een uitdaging. Daarnaast maakt ze dierenportetten. Eventueel ook in opdracht.

Op zaterdag 26 november zal ze tussen 14:00 uur en 16:00 uur diverse technieken laten zien in winkelcentrum De Schoof bij De Jong Foto~Hobby~Art. Ook zal er werk van haar te zien zijn en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie over Lidy Scholten is te vinden op haar website 

Meer informatie over de demo is te vinden op de website van De Jong Foto~Hobby~Art

Wanneer?
26 november 2016 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Jong Foto~Hobby~Art
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.