Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cicerolezing: Drie wereldgodsdiensten met elkaar vergeleken

Cicerolezing: Drie wereldgodsdiensten met elkaar vergeleken

Drie wereldgodsdiensten met elkaar vergeleken
Aan de hand van de vroege geschiedenis van de drie grote wereldgodsdiensten Jodendom, Christendom en Islam leren we hun eigenheden kennen, van de uiterlijke manieren waarop ze hun geloof beleven tot de inhoud van hun wet. We bespreken wat ze onderling met elkaar delen en wat hen scheidt om beter te kunnen begrijpen hoe ze in het dagelijkse contact toch steeds met elkaar in conflict komen.

Docent: De heer Osseforth. Zie ook www.decicerocompagnie.nl
Wanneer: Donderdag 1 december 2016 van 20.00 - 22.00 uur
Waar: Hoofdlocatie (Kerkzaal)
Kosten: De kosten per lezing bedragen p.p.

Inschrijven kan via de website

Wanneer?
1 december 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bloei
Locatie:
Gerard Alewijnsstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.