Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boven. Kerstborrel

Boven. Kerstborrel

In de foyer van Cascade vindt vandaag de Boven. Kerstborrel plaats. De borrel van de Drechtsteden waar u na 16.00 uur onder het genot van een hapje en drankje kennis kunt maken met andere ondernemers uit de regio.

De BOVEN. Borrel biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collega’s en andere ondernemers te borrelen in een gezellige omgeving. Ontmoet nieuwe mensen voor uw netwerk in een ontspannen en ongedwongen setting. Sluit de week af en proost op het weekend. Vandaag de Kersteditie!

Laat via facebook weten dat u er bij bent!


Boven is de nieuwe naam van de foyer in C.C. Cascade op de eerste verdieping. Boven kan iedereen terecht voor een heerlijke kopje koffie, een wijntje, pilsje en uiteraard een hapje. 

Wanneer?
16 december 2016 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
C.C. Cascade
Locatie:
grand café Boven. aan de Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.